Nachtzichtbril voor in het donkerIemand die in het verkeer frequent zit heeft een nachtbril nodig.

U kent ze vermoedelijk wel. Die brillen met gele glazen. Ze worden ook wel nachtzichtbril of nachtbril genoemd. Als je vak met de auto moet rijden dan ken je zeker de problematiek die je in de avond hebt met tegenliggers. Juist bij regen is het irritant om steeds maar te moeten turen of je nog wel goed rijdt. Met een nachtzichtbril heb je dat probleem al pijlsnel opgelost. Zelfs bij heel slecht weer. Ik zei het al, de nachtbril heeft gele glazen waardoor schitteringen op de weg van lantaarnpalen en dergelijke worden geneutraliseerd. Dat houdt in dat je gezichtsveld een stuk beter word en daarbij ook veiliger. Ook bij de anwb wordt de nachtzichtbril aanbevolen. Het is daarom raadzaam om een nachtbril in je automobiel te hebben. Bij www.nachtbril.com vind je diverse types.

In de duisternis motor rijden zonder nachtbril

U kent het wel, je rijdt in de regen op een donkere weg, er komen tegenliggers aan met verblindende lichenkoplampen. Je krijgt het warm en knijpt je ogen tezamen. Op de tast probeer je binnen de lijnen te blijven rijden. Gaat maar net goed!

Halsbrekend wanneer je er over nadenkt en hoe dikwijls komen dergelijke gevaarlijke scenarios niet voor dat je meermaals wordt verblind door tegenliggers?
Je reactievermogen word daarbij behoorlijk op de proef gesteld met alle onveiligheid voor je eigen veiligheid in het dagelijkse verkeer. En je reactievermogen wordt daarom ook veel minder.

De nachtbril in het verkeer

De Nachtbril, ook wel nachtzichtbril genoemd of bril met gele glazen, is perfect voor als je met de auto in het donkerin de avond|savonds} op de weg moet rijden en veel last kan hebben van {tegemoet komend verkeer met felle koplampen.

Maar ook bij slecht weer, zoals nevel en hagel is de nachtzichtbril prima te gebruiken voor een helder en beter zicht.

Ook op reis bijvoorbeeld als je van watersport houd zijn onze brillen met gele lenzen perfect te gebruiken!

Wat is een nachtzichtbril met gele lenzen?

Het is geen gewone bril of Klik hier zonnebril De geavanceerde gele glazen neutraliseren schitteringen, verhogen contrast en verscherpen daarbij beter de zicht op de weg.

Deze aparte gele glazen in de nachtzichtbril geven rust aan de ogen en zorgen voor beter zicht bij de problemen die je krijgt met koplampen van tegenliggers doch denk ook aan irritante verlichting op de weg of straat en lichtreclames. Zelfs tijdens het vissen is de nachtzichtbril bijzonder geschikt.
 

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15

Comments on “Nachtzichtbril voor in het donker”

Leave a Reply

Gravatar