Trendy 2016 De enige echte houten zonnebril Prima voor het milieu!

Allereerst even wat over de bekende merkzonnebrillen. Hoe herken je een imitatie Ray Ban

Deze stelregels kan je in acht aanhouden:
– Het zijn ook niet de goedkoopste zonnebrillen. Als je een bril van het merk bij een marktkraam Marktplaats of eBay ziet is het dikwijls niet slim om een dergelijk koop te doen.
– Ray Ban was vroeger een merk van Bausch & Lomb. Sinds 1999 is het onderdeel verkocht.

houten piloten bril

Heb je vorige zomer net een hele dure zonnebril gekocht? Slecht bericht. Uit Amerikaans onderzoek blijkt dat voordelige pilotenbrillen onze ogen net zo goed behoeden tegen schadelijke straling als dure designer varianten.

Het kiezen van de exacte pilotenbril is vrij cruciaal. Opticiens raden over het algemeen er één te dragen wanneer de zon daadwerkelijk schijnt.

Houten Pilotenbrillen voor herfst en winter 2016 zijn in alle opzichten opvallend. Een ingetogen montuurtje is er niet meer bij. Statement brillen zijn in zoals de houten zonnebril. En dan maar hopen dat je vriend / geliefde of partner nog naast je wil lopen.

Op het strand geven we ons bloot, in de meest letterlijke maar ook in figuurlijke zin. Een dagje uit naar het strand met een nieuwe meisje of een eerste date is een risky operatie. Je keuze uit het ruime aanbod van zwembroeken, zwemboxers, zwemshorts en strings spreekt boekdelen. Dat je het desalniettemin weet.
 

Het kan ook niet gek genoeg zijn in 2016.

 


Houten Pilotenbrillen zijn in. Je pilotenbril MOET dit zomertijd de interesse trekken. Het is jouw karakteristiek, je houten zonnebril ray ban onderscheidende kwalititeit.
Hieronder de houten pilotenbrillen trends voor 2016:
1. Speciale en innovatieve structuren en vernieuwende (soms zelfs gekke!) designs
2. Lichtgekleurde en zebrastreepjes modellen
3. Ronde, ovale maar ook lees verder

De zonnebrillen trends voor eerstvolgend periode zijn trendy Houten, Vintage, Industrial looks en transparante pasteltinten. Op de catwalk zagen we o.a. dat de tinten blauw en rood herkenbaar present zijn en dat het klassieke Cat Eye model volledig terug komt.
Snoop Dog en Anne Hathaway zijn al gespot met de Houten Zonnebril trend maar ook eerstvolgend seizoen zien we voortdurend meer gevariëerde zonnebrilmodellen van hout.

Voor een look met talloze opties kun je het in feite niet beter treffen dan met een houten zonnebril. Dat is typisch zo’n pilotenbril waarvan je er eentje oppikt die daarna bij alle evenementen uitstekend blijkt te passen. De houten piloten zonnebril heeft de voorliefde van veel mensen uit alle geledingen van onze samenleving.

Een hippe webwinkel met houten zonnebrillen is houtenzonnebril.net. Daar kun je hele mooie houten brillen in verschillende smaken en modellen bestellen. Ook de glazen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en natuurlijk UV-400 polariserend.Geweldige houten zonnebrillen van maple, bamboe, zebrawood, teak, eboney, walnoot en zelfs skateboardhout. Alle houten monturen zijn handgemaakt en door de diverse soorten hout is elke pilotenbril enig in zijn genre.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15

Comments on “Trendy 2016 De enige echte houten zonnebril Prima voor het milieu!”

Leave a Reply

Gravatar